https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Tιμές και δόξα στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ... Η Ρ Ω Α Σ ... 

Υπάρχουν ακόμα ιδέες, αξίες, ιδανικά και πιστεύω...


Η ελληνική σημαία αγκαλιάζει τη σορό του Κατσίφα

Παραδόθηκε το μεσημέρι από τους Αλβανούς στους οικείους του - «Οχι, Κώστα...», ο σπαραγμός της μάνας που σκίζει όλη τη Βόρειο Ήπειρο - Εκατοντάδες κόσμου στους Βουλιαράτες για να τον αποχαιρετήσουν - Αύριο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Δρόπολης. Αναμένονται χιλιάδες κόσμου!!!

Στο σπίτι τους υποδέχθηκαν για τελευταία φορά
το παιδί τους ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα. Εντεκα μέρες μετά τη δολοφονία του, η σορός του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα επέστρεψε στους Βουλιαράτες. 


 Ο σπαραγμός της μάνας του σκίζει όλη τη Βόρειο Ηπειρο. Ενα απόκοσμο ουρλιαχτό, ένα «όχι» ακούστηκε όταν η νεκροφόρα με τη σορό του έστριψε την ανηφόρα προς το σπίτι της οικογένειας. «Οχι», «Κώστα», συνεχίστηκε ο θρήνος της μάνας που όσο κι αν έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι θα γίνει «μάνα σκληρή», μπροστά στο τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο του παιδιού της λύγισε. Ποιά μάνα μπορεί να μείνει όρθια όταν έχει χάσει το παιδί της; Κι ακόμη περισσότερο, όταν το είδε να χάνεται υπό τις συνθήκες που χάθηκε και επί δέκα μερόνυχτα το έκλαιγε χωρίς να μπορεί να το κηδεύσει.

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κακκαβιά τα αστυνομικά μέτρα είναι αυξημένα, κυρίως από την αλβανική πλευρά και ενισχύονται καθώς περνά η ώρα και πληθαίνουν τα λεωφορεία που μεταφέρουν κόσμο από την Ελλάδα

Ο Σάββας Σιάτρας, ο γνωστός ερμηνευτής των τραγουδιών της Ηπείρου, βρίσκεται στους Βουλιαράτες για να μοιρολογήσει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, μετά από σχετική επιθυμία της μητέρας του 35χρονου ομογενούς. «Σήκω Κωστάκη γιε μου από τη γη κι από το μαύρο χώμα, λεβέντη Κώστα μου...» λέει το μοιρολόι

(πηγή:protothema