https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ένα απρόοπτο "αντάμωμα"



Προς μεγάλη μας χαρά(και έκπληξη), την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 15:30 στο λεωφορείο που πραγματοποιούσε τη διαδρομή Ιωάννινα-Καλαμπάκα-Τρίκαλα έτυχε να γνωριστούμε 5 φοιτητές-τριες από τα χωριά του Ασπροποτάμου!! 

Συνομιλώντας με το συνεπιβάτη
μου ανακαλύψαμε ότι τα χωριά και των δυο μας είναι στον Ασπροπόταμο!! (Κατάφυτο και Κρανιά). Καθώς μιλούσαμε μάς άκουσε μία κοπέλα από την απέναντι θέση και έκπληκτη μας ανέφερε ότι είναι από την Ανθούσα!! Ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος αλλά όπως αποδείχτηκε δεν είχε τελειώσει εκεί...Ενώ συνεχίσαμε τη συζήτηση η κοπέλα στη διπλανή της θέση μας αποκάλυψε ότι και το χωριό της είναι στον Ασπροπόταμο και συγκεκριμένα στο Χαλίκι!!! Όπως είναι λογικό η καλή διάθεση ενίσχυσε τον ενθουσιασμό με συνέπεια οι φωνές και τα γέλια να αντηχούν σε όλο το λεωφορείο!! Όμως κανείς δεν φανταζόταν τη συνέχεια... Μόλις ακούστηκαν οι φωνές μας και οι συζητήσεις ένα παιδί (λίγες θέσεις πιο πίσω) μας είπε πως και αυτός είναι από τον Ασπροπόταμο και συγκεκριμένα από το Γαρδίκι!!! Από αυτό το σημείο και μετά θεωρήσαμε ότι μάλλον το εν λόγω δρομολόγιο πραγματοποιούνταν από...Ασπροποταμίτες!!!

Το πολύ όμορφο είναι ότι όλα τα παιδιά αγαπούν το χωριό τους αλλά και όλη την περιοχή και παρά τη νέα ηλικία τους αρέσκονται στο να την επισκέπτονται και να βιώνουν στιγμές εκεί. Επίσης, είναι πολύ τιμητικό που ο Ασπροπόταμος έχει τόσους νέους επιστήμονες και τόσο φανατικούς οπαδούς του!!!

Υ.Γ: Τη φωτογραφία που θα έπρεπε να συμπληρώνει την παραπάνω ανάρτηση υποσχεθήκαμε να βγάλουμε το Καλοκαίρι του 2019!!