https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ...

Σήμερα βρεθήκαμε μπροστά σε ένα απίστευτο γεγονός και θα θέλαμε να το αναφέρουμε και να επαινέσουμε με τον τρόπο μας το συγκεκριμένο επαγγελματία. 

Όπως μας ενημέρωσε ένας συνάδελφος, σήμερα είχε γεμίσει το πορτοφόλι του με χρήματα για τις υποχρεώσεις του μηνός που μπαίνει σύντομα (περισσότερα από 500 ευρώ συγκεκριμένα). Λόγω μηχαμικής βλάβης στο αυτοκίνητό του δεν μπόρεσε να πάει με αυτό στη δουλειά και χρειάστηκε ταξί. 

Βγαίνοντας, χωρίς να το καταλάβει, του έπεσε το πορτοφόλι μέσα στο ταξί. Το πορτοφόλι, όπως μας ενημέρωσε, ήταν γεμάτο χρήματα . Το ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥ είναι ότι μόλις ξεκίνησε το ταξί και αντιλήφθηκε ο οδηγός του το πορτοφόλι στα πίσω καθίσματα του ταξί, σταμάτησε το αυτοκίνητο με "αλάρμ" στην άκρη, πήρε το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει να προλάβει τον κάτοχό του (είχαμε την τιμή να δούμε τη σκηνή) και να του το δώσει ανέπαφο και ανέγγιχτο. Τα λόγια πιστεύουμε είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για το περιστατικό στο οποίο βρεθήκαμε μπροστά.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ!!!!

(Αυτά καλό είναι να αναφέρονται και να επαινούνται γιατί έχουμε βαρεθεί να ακούμε στα ΜΜΕ μόνο αρνητικά γεγονότα...)