https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ντοκουμέντο από το Μάτι: Η στιγμή που η φωτιά κυκλώνει ένα σπίτι -Ανδρας εγκλωβίζεται στην αυλή (βίντεο)

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο από τη φωτιά που κατέστρεψε το Μάτι και σκόρπισε το θάνατο έχει αναρτηθεί στο facebook.
Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού πήγε εκεί
προκειμένου να βρει και να σώσει τη γάτα του. Ωστόσο κλείστηκε έξω από το σπίτι την ώρα που η φωτιά το κύκλωνε.
Οι εικόνες από το βίντεο είναι συγκλονιστικές και δείχνουν τη φρίκη και την απόγνωση που έζησαν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην καρδιά της πυρκαγιάς και εγκλωβίστηκαν στις φλόγες.
Στο βίντεο ακούγεται ο αέρας να πνέει με απίστευτη ταχύτητα, συναγερμοί σπιτιών και ΙΧ να χτυπούν, ακούγονται εκρήξεις, ενώ ο ήχος από τις φλόγες που καίει σπίτια και δένδρα είναι ανατριχιαστικός. 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναζητά διέξοδο για να φύγει, αλλά δεν βρίσκει, καθώς η πυρκαγιά περικυκλώνει το σπίτι με μεγάλη ταχύτητα. Φωνάζει τη γάτα του να πάει κοντά του για να την προστατεύσει, ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα οι φλόγες που ήταν έξω από τη μάντρα του σπιτιού, πλέον είναι μέσα στον περιβάλλοντα χώρο. 
Σύντομα πύρινη βροχή λούζει το σπίτι, είναι τα φλεγόμενα κομμάτια από τα πεύκα που έχει καταστρέψει η φωτιά. Ο άνδρας προσπαθεί να καλυφθεί, ενώ σπίθες τον καίνε. 
Τελικά όπως έγινε γνωστό, η τύχη ήταν με το μέρος του, καθώς κατάφερε και επέζησε, αφού η φωτιά πέρασε γρήγορα από το σπίτι, συνεχίζοντας παρακάτω το καταστρεπτικό της έργο. 

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό
ο συγκεκριμένο βίντεο έχει αναρτηθεί στο facebook χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. 
Η ανάρτηση γράφει: 

Από τα πιο τρομακτικα και σοκαριστικα βίντεο που έχω δει από τις φωτιές στο Μάτι πριν μερικές μέρες 
Έζησε όλο αυτό που βλέπετε και ο άνθρωπος ζει και είναι μια χαρά
Πέρασε η φωτιά κυριολεκτικά από πάνω του...
Footage from the recent bushfire tragedy (Athens Greece Mati area) 

**Ο λόγος που δεν έφυγε ήταν επειδή πήγε να βάλει τη γάτα μέσα στο σπίτι και κλείστηκε έξω και η φωτιά ήταν και από πίσω το ίδιο**
Για οσοι με ρωτάνε ΝΑΙ Σώθηκε αυτός και η γάτα του
Το Πως---> Εκατσε κολλητά στον τοίχο του σπιτιού

(Πηγή: iefimerida)