https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

του: Νικόλαου Γκιάτα
(πηγή: http://www.stagonnews.gr/el/current/local/12218/xionizei-sta-oreina-tis-perioxis-mas---mixanimata-katharizoun-to-dromo-ston-aspropotamo-kalabakas---deite-tis-eikones.htm )

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των Μετεωρολόγων για επιδείνωση του καιρού από τα Δυτικά της χώρας, με «κύμα» χιονιά στα ορεινά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Από χθες το απόγευμα βρέχει στη Καλαμπάκα ενώ στα Ορεινά της περιοχής μας χιονίζει. Όπως αναφέρουν οι οι προβλέψεις της ΕΜΥ τα χιόνια σήμερα το βράδυ αναμένεται να κατέβουν ακόμη πιο χαμηλά.

Στην περιοχή μας δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ενώ στον ορεινό όγκο υπάρχουν μηχανήματα της Περιφέρειας που διαρκώς καθαρίζουν το δρόμο. Τοstagonnews με την βοήθεια του πολύ καλού μας φίλου κ. Νταμάτη σας μεταφέρει εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί στον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας όπου μηχανήματα της Περιφέρειας με συνεχείς προσπάθειες κρατούν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Δείτε τις εικόνες :