https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ!!!


Απίστευτο και όμως αληθινό: 2.500 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες θα μεταφερθούν στην Καλαμπάκα σε νέο κέντρο φιλοξενίας κάτω από τους Βράχους των Ιερών μας Μετεώρων! Το να φέρουν ισλαμιστές κάτω από το Ιερό της Ορθοδοξίας και το δεύτερο παγκόσμιο μετά το Άγιο Όρος κέντρο της Ορθοδοξίας ενέχει σοβαρούς κινδύνους λόγω των ακραίων στοιχείων που έχουν εισχωρήσει στους κόλπους των προσφύγων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr υπογράφθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και με την σύμφωνη γνώμη του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, η δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων και παράνομων μεταναστών σε ιδιωτική έκταση περίπου 40 στρεμμάτων στην Καλαμπάκα.

Ο χώρος που βρίσκεται στο 4ο χλμ της Οδού Καλαμπάκας-Τρικάλων, είναι
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δωρεά ομογενή από την Βλαχάβα που ζει στην Γερμανία και οι εργασίες για την δημιουργία του hotspot θα ξεκινήσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Στόχος είναι η δημιουργία υποδομών για φιλοξενία 1.600 έως 2.500 ατόμων!

Θυμίζουμε ότι για την δημιουργία του συγκεκριμένου hotspot έχει εκφράσει την αντίθεσή του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας, έχει ζητηθεί από τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν στην δημιουργία του hotspot στην περιοχή όπου είναι τουριστικός και θρησκευτικός προορισμός…

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay οι συζητήσεις του υπουργείου και των οργάνων της Ε.Ε με την ΜΚΟ που θα αναλάβει το στήσιμο και λειτουργία του hot-spot έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ενώ έχει εγκριθεί και η σχετική χρηματοδότηση.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένται να επισκεφθούν τον δήμαρχο Καλαμπάκας, Χρ. Σινάνη, εκπρόσωποι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Οπως ανέφερε στο trikaladay ο δήμαρχος αυτή η απόφαση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση υπουργείου Τουρισμού να μην υπάρχουν κέντρα διαμονής προσφύγων σε τουριστικές περιοχές.

Πληροφορίες λένε ότι η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών θα αναλάβει τη σίτιση τους...

Τραγικά πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συνέπειες...

Στο μεταξύ στα νησιά παραμένουν εγκλωβισμένοι πάνω από 8.500 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες, ενώ ο συνολικός αριθμός εκείνων που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα είναι 54.442 άτομα.