https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ



Πολλά είναι τα παράπονα του κου Κώστα Αγγέλη , Προέδρου της Καλληρόης Ασπροποτάμου , για την αντιμετώπιση του χωριού του και γενικά της περιοχής Ασπροποτάμου από την Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας.

Ο κος Αγγέλης μιλώντας στην στήλη μας μίλησε για εγκατάλειψη και πλήρη απαξίωση των Ανθρώπων που παραμένουν στην περιοχή , παραθέτοντας μια σειρά προβλήματα που ενώ χρήζουν λύση και έχει ενημερωθεί ο Δήμος , δεν επιλύονται.

Αναφέρθηκε
στην απουσία εκχιονιστικών μηχανημάτων στον Ασπροπόταμο όταν τις άλλες χρονιά 2 και 3 μηχανήματα ήταν σε επιφυλακή για να καθαρίζουν τα χωριά.

Μίλησε για βουλωμένα φρεάτια , για ακαθάριστα αυλάκια από φύλλα , πέτρες και διάφορα φερτά υλικά που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Αναφέρθηκε σε προβλήματα που αφορούν την ύδρευση του χωριού και την περίπτωση που μείνει η περιοχή χωρίς νερό όταν τροφοδοτούνται δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Το κτήριο του πρώην σχολείου έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές ( κυρίως στην στέγη ) και αν δεν αποκατασταθούν αυτές θα γίνουν μεγαλύτερες.

Ο κος Αγγέλης είπε ακόμη ότι στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες , δεν περιέχονται έργα και κονδύλια που αφορούν την περιοχή Ασπροποτάμου.

Τέλος δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από τον Δήμο Καλαμπάκας την πάγια προκαταβολή που δικαιούται για μικροέργα στο χωριό του.

Στον κο Αγγέλη απάντησε ο Αντιδήμαρχος έργων Καλαμπάκας και γνώστης της περιοχής Δημήτρης Βουρλίτσης ( Πρώην Πρόεδρος κοινότητας Ασπροποτάμου) .

Είπε ότι ο κος Αγγέλης μεγαλοποιεί τα πράγματα και ότι ο ίδιος παρακολουθεί από κοντά την περιοχή και δεν υπάρχουν σοβαρά θέματα για να ανησυχούν του λίγους κατοίκους που μένουν αυτή την εποχή στην Καλλιρόη.

Άφησε να εννοηθεί ότι ο Πρόεδρος διογκώνει τις αναφορές του θέλοντας να πλήξει την Δημοτική Αρχή και όχι γιατί όντως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Τέλος ανέφερε ότι ο η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στους κατοίκους και θα τους βοηθήσει όπου και όποτε αυτοί την χρειαστούν.

(πηγή:  stagonnews.gr)