https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΙΣ 26/10 Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Ε.Σ. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ "Ο ΣΤΙΝΟΣ" - ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΩΝ (1941-1944)

Ο Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς "Ο ΣΤΙΝΟΣ" σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Καστανιωτών στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης (1941-1944),στην Καστανιά την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014.
Θα τελεσθούν Θεία λειτουργία και Μνημόσυνο στο Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Καστανιάς.
Ακολούθως,
στις 11 π.μ., στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο με το μνημείο των πεσόντων, θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.
Στις 11:30 π.μ. θα ακολουθήσει η καθιερωμένη "Γιορτή Κάστανου και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων", η οποία θα πραγματοποιηθεί στην τοποθεσία Γκούρα. Ο Σύλλογος θα προσφέρει θα προσφέρει στους επισκέπτες κάστανα, τραχανά, πίτες, και άλλα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας όπως τσάι, μήλα, γλυκά του κουταλιού. Την εκδήλωση θα ντύνει μουσικά ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, ενώ θα εμφανιστούν και χορευτικά των πολιτιστικών Συλλόγων του δήμο μας.

Για το Δ.Σ
Του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς

Ο πρόεδρος                                                                                    Ο Γ. Γραμματέας
Σωτήρης Δημητρούλης                                                                  Ιωάννης Κυρνάσιος