https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΚ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
ΕΚ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2013

Αθήνα 6/1/2013

Αγαπητοί φίλοι της Πολυθέας & του Ασπροποτάμου συμπατριώτισσες συμπατριώτες

Το νέο έτος αναμένεται δύσκολο αλλά όχι χωρίς ελπίδα . Άλλωστε η ζωή των βουνίσιων ποτέ δεν ήταν εύκολη. Εμείς γνωρίζουμε ότι τα δύσκολα είναι για τους ανθρώπους με λεβεντιά και από αυτή έχουμε εμείς οι ΒΛΑΧΟΙ . Θα δώσουμε τα χεριά και τα καταφέρουμε όπως τα καταφέρνουμε πάντα . Τα παιδία και οι νέοι της ΠΟΛΥΘΕΑΣ μας έδειξαν τον δρόμο της εθελοντικής προσφοράς με την αυτενέργεια τους να καθαρίσουν το χωριό και να διδάξουν τους μικρούς ότι το σπίτι μας δεν σταματά στην αυλή μας αλλά είναι όλος ο οικισμός σπίτι μας.

Σας καλούμε λοιπόν στην κοπή της Πίτας μας στις 13-1-2013 ώρα 10,30 στα γραφείο μας Σαπφούς 18 Αθηνά για να Κηρύξουμε το 2013 ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΚ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ

Αυτή την Χρονιά ο Σύνδεσμος σας γίνεται 50 ΧΡΟΝΩΝ και αν προσθέσουμε και τα 14 Χρονιά που συνυπήρξαμε με τους Φίλους της Κρανιάς σαν σύνδεσμος Κρανιάς & Πολυθέας Ασπροποτάμου έχουμε 64 Προσφοράς στον τόπο μας . Από τα 50 αυτά χρονιά είχα την τιμή και την ευθηνή να είμαι Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συνδέσμου σας για 20 χρονιά. Χάριν κυρίως στους άξιους συνεργάτες των Δ.Σ. καταφέραμε πολλά και σπουδαία. Αναφέρω μερικά μονό: Αποκτήσαμε ιδιοκτήτη στέγη στην Αθηνά (βοήθεια μεγάλη έδωσε Καπεταν Δημήτρης Μπαμπατσάς ) για τις ανάγκες μας, με την Βιβλιοθήκη μας με περίπου 2000 βιβλία που φιλοδοξούμε να στεγάσουμε στην Πολυθέα μας , με το πρώτο μηχανογραφημένο αρχείο μελών με Έντυπα επικοινωνίας με εταιρική ταυτότητα από 1983, με συστηματική επιβράβευση μαθητών & φοιτητών καθώς και πρόσωπων που ωφέλησαν τον σύνδεσμο την Πολυθέα και τον Ασπροπόταμο . Ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε το Οστεοφυλάκιο Πολυθέας που ξεκίνησε ο Αείμνηστος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΡΚΑΣ, πρωτοστατήσαμε στην ανέγερση μνημείου Πεσόντων στην πλατειά του χωρίου, πρωτοστατήσαμε και προτείναμε τον εορτασμό της Ναυτικής εβδομάδος στην Πολυθέα με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας και ακόμα για τα 50 χρονιά από το ολοκαύτωμα της Πολυθέας έγινε με την φροντίδα μας έκδοση αναμνηστικής ταχυδρομικής σφραγίδας Τέλος ανάμεσα στις πολλές εκδηλώσεις εκδρομών και συνεστιάσεων μας πρέπει να θυμηθούμε την παρουσίαση του χορευτικού του συλλόγου Πολυθεατών Τρικάλων στο HILTON παρουσία άνω των 300 ατόμων, και σειρά εκθέσεων στο Διοικητήριο στα Τρία ποτάμια Και στον Δήμο Ηλιούπολης για προβολή του Ασπροποτάμου φωτογραφίας γραμματοσήμων ζωγραφικής Κ.Λ.Π.

Ξεκινάμε το 21ο έτος των ευθυνών μας με τους συνεργάτες μου του Δ. Σ. Με όραμα και αισιοδοξία που πηγάζει από τις μέχρι τώρα επιτυχίες μας .

Εύχομαι Καλή Χρονιά με Δύναμη Επιτυχία Ευτυχία Φώτιση και Κυρίως Υγεία .